Pravila privatnosti

Pravila privatnosti
Zadnja ažuriranja: 07. rujna 2023.
Datum stupanja na snagu: 07. rujna 2023.

Ova Pravila privatnosti opisuju politiku Ville John, Selo 24, Istra 52212, Hrvatska, e-pošta: villajohn2019@gmail.com, telefon: +385 98 992 2112, u vezi s prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (https://villajohn.hr) (u daljnjem tekstu “Usluga”). Pristupanjem ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, upotrebu i otkrivanje svojih podataka u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Ako se s tim ne slažete, molimo vas da ne pristupate ili ne koristite Uslugu.

Možemo mijenjati ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti i objavit ćemo izmijenjena Pravila privatnosti na Usluzi. Izmijenjena politika bit će učinkovita 180 dana od trenutka kada se izmijenjena politika objavi na Usluzi, a vaš nastavak pristupa ili korištenja Usluge nakon tog vremena smatrat će se vašim prihvaćanjem izmijenjenih Pravila privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Podaci koje prikupljamo:

Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće osobne podatke o vama:

  • Ime
  • E-pošta
  • Upit koji šaljete

Kako koristimo vaše podatke:

Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

  • Marketing / Promocija
  • Prikupljanje povratnih informacija od korisnika
  • Podrška
  • Zaštita web mjesta
  • Ako želimo koristiti vaše podatke u neku drugu svrhu, zatražit ćemo vaš pristanak i koristiti vaše podatke samo nakon što dobijemo vaš pristanak, a zatim samo u svrhu za koju ste dali pristanak, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Kako dijelimo vaše podatke:

Vaše osobne podatke nećemo prenositi trećoj strani bez vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima opisanim u nastavku:

  • Oglasna usluga
  • Analitika

Zahtijevamo od takvih trećih strana da koriste osobne podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneseni i da ih ne zadrže duže nego što je potrebno za ispunjavanje navedene svrhe. Također možemo otkriti vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

(1) kako bismo se pridržavali primjenjivih zakona, propisa, sudskih odluka ili drugih pravnih postupaka;

(2) kako bismo provodili vaše sporazume s nama, uključujući ova Pravila privatnosti; ili

(3) kako bismo odgovorili na tvrdnje da vaše korištenje Usluge krši prava trećih strana. Ako Usluga ili naša tvrtka bude spojena ili stečena od strane druge tvrtke, vaši podaci bit će jedna od imovinskih stavki koja će se prenijeti novom vlasniku.

Zadržavanje vaših podataka:

Vaše osobne podatke zadržavat ćemo s nama od 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu neaktivni ili koliko god nam je potrebno za ispunjavanje svrhe za koju su prikupljeni, kako je detaljno navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo morati zadržati određene informacije duže, poput vođenja evidencije / izvješćivanja u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih zakonitih razloga poput ostvarivanja pravnih prava, prevencije prijevara itd. Ostaci anonimnih informacija i agregirane informacije, koje vas ne identificiraju (izravno ili neizravno), mogu se pohranjivati ​​neograničeno.

Vaša prava:

Ovisno o primjenjivom zakonu, možda imate pravo pristupiti i ispraviti ili izbrisati svoje osobne podatke ili primiti kopiju svojih osobnih podataka, ograničiti ili se usprotiviti aktivnoj obradi svojih podataka, zatražiti da podijelimo (prenosimo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povući bilo koji pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo podnijeti pritužbu nadležnom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ta prava, možete nam pisati na villajohn2019@gmail.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s primjenjivim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih informacija ili povučete pristanak za obradu istih u svrhu koja je tražena, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići
Za saznati više o tome kako koristimo ove i vaše opcije u vezi s ovim tehnologijama praćenja, molimo vas da se uputite na našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših informacija važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštene promjene vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo kojih informacija koje nam prenosite, i to činite na vlastiti rizik.

Poveznice na treće strane i upotreba vaših informacija:
Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu u našem vlasništvu. Ova Pravila privatnosti ne odnose se na politiku privatnosti i druge prakse trećih strana, uključujući bilo koje treće strane koje upravljaju bilo kojom web stranicom ili uslugom koja je dostupna putem poveznice na Usluzi. Snažno preporučujemo da pregledate politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu nad sadržajem, politikom privatnosti niti praksom bilo kojih trećih strana ili usluga.

Pitanja / Službenik za zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi s obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete poslati e-poštu našem Službeniku za pritužbe na adresu Villa John, Selo 24, e-pošta: villajohn2019@gmail.com. Vaše ćemo zabrinutosti rješavati u skladu s primjenjivim zakonom.

Kontaktirajte Nas Za Sva Pitanja i Detalje

11 + 10 =